Téli Csókok - 7.

by - 12/20/2016

Sziasztok!
Azt hiszem rekordidőt futottam. :) és már csak 4 nap. Én még mindig nem vagyok kész mindennel, de remélem ti jobban álltok. :)
Nem is húzom tovább az időt, rohanok mézeskalácsot sütni.:) 
Kellemes olvasást!
Puszi&Pacsi




Néhány nappal később az ikrek csak élvezték egymás társaságát és egy Disney maratont tartottak. Tomnak fogalma sem volt, öccsének hogyan sikerült rábeszélnie olyan régi klasszikusokra, mint Az Oroszlánykirály, vagy a Macskariszokraták, de úgy sejtette, hogy azok a nagy őzike szemek és a lebiggyedő ajkak tehettek a dologról. Bill csak olyan filmeket akart nézni, ahol a szereplők állatok voltak, bár valahogy a sorba bekeveredett a Szépség és a Szörnyeteg is.

Úgymond a film adott nekik egy kis szünetet. Addig is a levegőben tartva a spirituális sziklát kettejük között. Valamilyen oknál fogva egész eddig nem érezték megfelelőnek a pillanatot, hogy beszéljenek… a dolgokról, egészen mostanáig.

- Szóval. – mondta ki Bill eléggé tagoltan.
Tom bólintott, a nyakát vakargatva a köré tekert zöld sál alatt. – Szóval.
- Beszélnünk kell. – tette a kezét Bill Tom karjára, és gyengéden megszorította.

Összebújva ültek a kanapén, Tom törökülésben Bill lábai alatt. A kandallót még nem gyújtották be, ezért egy nagy takarót terítettek magukra. Tom nagyon otthonosan érezte magát, különösen, ahogy a fiatalabb iker a karját simogatta.
- Igen. – Tom egy kicsit elmosolyodott.
- Hát… nem tudom… nem undorodsz? – Bill tekintetét az ölébe szegezte és azzal a kezével amivel nem épp Tom bicepszét simogatta, a takaró egyik rojtjával játszott.
- Nem… kéne? - Természetesen Tom tudta, hogy ennek undorítania kellett volna őt, vagy legalábbis egy kicsit kiakasztania. De ez ő és Bill volt az isten szerelmére. Jóllehet ők voltak az egymáshoz legközelebb álló ikrek a bolygón; a dolgok valahogy nem tűntek furcsának közöttük.
- Hát, talán… - nézett fel rá Bill a pilláin keresztül. – Mármint, mi testvérek vagyunk, ikrek… nekünk ezt talán nem kellett volna.
- Nem történt semmi. Vagy legalábbis semmi rossz… nem teljesen. – pirult el Tom, mert olyan nagyon jó volt! – És különben is, csak egy szívességet tettél… Csak azért csináltad, hogy tudjam, és jó legyen, nem igaz?
- Igen… igen, természetesen. – pirult el most Bill is, tétovázott mielőtt folytatta. – De, Tomi… elmentél.
- Hát, nem nagyon tudtam mit tenni. – nevetett fel idegesen Tom. Bill nem hibáztatja ezért őt, ugye?
- Nem, persze nem tudtál, csak én… talán nem kellett volna ilyen messzire mennem. – A fiatalabb iker vett egy mély lélegzetet és felemelte a fejét, hogy megtalálja Tom tekintetét. – Sajnálom.
- Ne tedd, tetszett. – Tom válasza olyan gyorsan szaladt ki a száját, hogy majdnem megpofozta magát, de hát ez volt az igazság. – Úgy értem…
- Tom? – szakította félbe Bill.
- Igen? – a rasztahajú idegesen gyűrögetni kezdte a takarót.
- Mi a helyzet a csókkal?

Tom felkapta a fejét, szemei tágra nyíltak, ahogy öccsére bámult. Bill nem mondhatja, hogy az a csók rossz volt és undorító, vagy mégis? De megpillantva Bill ártatlan és aggódó arcár Tom tudta, hogy egyáltalán nem ez volt a helyzet. – Azt már megbeszéltük, hogy rendben van, ha megcsókolom a testvérem száját.
- De… - Bill megkönnyebbültnek tűnt, de Tom még mindig látta, hogy valami bántja. – Mi a helyzet… azzal, amikor megcsókoltál a vacsora alatt, és…

Tom felemelte a kezét és hüvelykujjával Bill kipirult arcát kezdte simogatni. Bill belehajolt az érintésbe és közelebb kúszott. A fekete hajú fiú csendesen suttogott a szobában.
- Tetszett, még ha a bátyám is vagy.

Tom elvigyorodott, Bill annyira hihetetlenül aranyos. Most már Tom biztos volt benne, hogy Bill annak ellenére is szereti, ha csókolóznak, hogy testvérek voltak. Ez a szeretet és rajongás legnagyobb jele volt és Tom Billnek akart adni mindent magából. – Azt hiszem, azért tetszett, mert testvérek vagyunk.
- … Ez vagy egy nagy sértés a csókolózási képességemnek, vagy egy nagyon, nagyon mocskos gondolatmenet. – nézett rá Bill tágra nyílt szemekkel.
- Egyik sem! – kuncogott Tom. – Szerintem azért veszítjük el néha egy kicsit a… kontrollt… mert annyira nagyon szeretjük egymást. Soha nem szerettem senki úgy, ahogy téged szeretlek Bill, és azt hiszem, hogy azért nem furcsa, amikor megcsókollak, mert ez a szeretet annyira erős, hogy ledönt minden gátat maga körül.
Bill csak tátott szájjal nézett pár másodpercig. – Azta.
- Ja, nem tudom, hogy ez mind honnan jött. – vigyorodott el szégyenlősen Tom. – De komolyan, ez nem furcsa vagy rossz Bill. Nem vagyunk furcsák vagy rosszak.
- Oké… oké, jó, mert nem hiszem, hogy valaha is meg akarom állni, hogy megcsókoljalak. – kuncogott az öccse, és szájával máris Tom arca felé közeledett.

Tom nem vesztegette az időt, és már fordította is fejét, hogy ajkaik találkozzanak, karjait ikertestvére dereka köré fonta, és addig húzta magára, míg Bill már az ölében ült él lábaival közre fogta. – Hmm, ez olyan jó Tomi.

Az idősebb iker elmosolyodott és körbehintette forró, enyhén nedves csókokkal Bill ajkait, mikor a fiatalabb iker egy kicsit szétnyitotta az száját, csak úgy, mint korábban, Tom most sem tudott ellenállni a kísértésben és birtokba vette alsóajkát. Anélkül, hogy tudták volna, mit csinálnak Bill bele markolt a nehéz rasztákba, míg Tom szívogatta és harapdálta a száját. Aztán mikor Tom kidugta a nyelvét, hogy végignyaljon a megduzzadt felületen, Bill szinte jajveszékelt a karjaiban.

Bill gondolkodás nélkül kinyitotta a száját, és azonnal elkezdett játszani Tom nyelvével, szívta és piercingjével ingerelte. Tom felnyögött és óvatosan húzta simogatta Billt. Az fiatalabb nyelve könnyedén Tom ajkai közé csúszott, hogy felderítse száját és táncra perdüljön ikrével. Olyan szenvedélyesen ízlelték egymást, amennyire csak lehetséges.

Tom nem tudott tenni a vágy ellen, hogy lefektesse Billt a kanapéra.

A fiatalabb iker Tom nyaka köré fonta szorosan a karjait, és erősen húzta le magával, annak ellenére, hogy Tomnak amúgy is minden szándéka volt vele menni. Amikor Bill végül találkozott a kanapé párnáival, Tom nem vesztegette az időt, teljesen ikertestvére fölé kerekedett és éhes kezeivel, Bill derekát kezdte simogatni, majd végig a combját, rámarkolva, és kényszerítve Billt, hogy lábait kulcsolja köré. Billnek nem kellett sok bárosítás, máris Tom combjai köré tekerte a lábait, kétségbeesetten próbálkozva, a lehető legközelebb simulni hozzá, aminél közelebb már csak akkor lenne, ha bebújna a bőre alá.

És az összes őrült tapogatózás és semmiségek mormolása közben az ajkak összetapadva maradtak és olyan harmóniában és fűtött szenvedélyben úszott a két tizenéves, olyan mennyei boldogságban, amint még soha azelőtt nem tapasztaltak egyetlen csóktól.

***

- A francba, komolyan itt lakik?
Bill kuncogott bátyja kitörésén. Megértette, mert Gustav háza elég… nagy volt. Ez volt a tökéletes hely egy szilveszteri partihoz, és már hagyomány is volt azóta, hogy Gustav szülei úgy döntöttek, fiúkra bízzák a házat, amíg ők elmennek látogatóba a család többi tagjához. Gustav kora ellenére még otthon lakott, bár ez nem volt túl meglepő, ha valaki ránézett erre a házra.
- Igen. Elég félelmetes, nem? – hajtotta fejét Bill a bátyja hátára. A tornácon álltak, Tom Bill derekát ölelte. Mivel Tom már az új kesztyűjét viselte, Bill keze bátyja hátán, valami bársonyos kékbe volt öltöztetve, amiben biztos volt, hogy ma egyszer még megszólja egy bizonyos barna hajú. – Bemehetünk? Hideg van!

- Majd felmelegítelek. – kacsintott rá Tom és Bill kuncogott ettől. Ó, ő biztos is volt ikertestvérében.
- Melegíthetsz engem ma est; Azt hiszem, hogy a vendégszobában dupla ágy van. – vigyorodott el Bill, a rasztahajú pedig nevetett és szorosabban ölelte magához, aztán ugrott egyet, ujjongó hangot hallatva. A rasztahajú napról napra lányosabb lett. Bill hatással volt rá. – Most gyerünk.
- Igen, igen, türelmetlen fiúcska. – rázta meg a fejét Tom és megcsókolta még egyszer Bill homlokát, mielőtt ikertestvére az ajtó felé indult. – Tudod, még nyolc óra vissza van éjfélig!

- Ó, meg fogsz csókolni éjfélkor, igaz? – csillogott Bill szeme és Tom rámosolygott, egy pillanat alatt megcsókolta az ajkait, a csókba mormolva, hogy igen. Bill elvigyorodott, és becsengetett. Ez lesz a valaha volt legszebb szilvesztere. Tulajdon mostantól, mindegyik jobb lesz mint valaha, mert megoszthatja Tommal.

- Végre! – nyitotta ki hirtelen az ajtót a szőke egy nagy, piros pöttyös kötényben, megdöbbentve az ikreket. – Nagyon kevés időnk van.
Miután köszöntek barátjuknak, Gustav már terelte is őket a lépcső felé. – Menjetek fel, harmadik ajtó balra. Bill tudja, hogy hová kell mennie. Elvárom, hogy lent legyetek… öt perc múlva!

Mi?... Gustav… - nyöszörgött Bill, de hagyta, hogy felfelé taszigálják a lépcsőn Tom után. – Guh, ez van minden rohadt évben.
- Még mindig nem vagyok túl a pöttyökön, hogy őszinte legyek. – kuncogott Tom, és kinyitotta a vendégszoba ajtaját, ami nekik lett rendelve. Bill elkapta bátyja boldog mosolyát a királyi méretű ágytól és borvörös lepedőtől. – Nagyon kurvás, soha nem várt selyemlepedő Gustavról.
- Azért, mert mindig az anyukája veti be az ágyakat. Úgy látszik, azt vártja tőlünk, hogy mindenhol vad és szenvedélyes szex legyen a házban. – rázta a fejét Bill, és mosolygott Tom megbotránkozott pillantásán. – Ugyan már, ezt nem gondolja komolyan, szerintem csak viccből csinálja.

Tom csak nevetett és ledobta a táskáját a sarokba, aztán Billhez sétált. – Jól fogsz kinézni ma este ezeken a lefedőkön.
- Tudom, a piros meglehetősen jól áll nekem, igaz? – vigyorodott el Bill és hagyta, hogy Tom átkarolja a derekát, ő pedig Tom vállát, aztán kezei felcsúsztak a nyakán keresztül puha rasztáiba. – Szeretnék már a lefekvésnél tartani.
- Én is. – döntötte a homlokát öccsének és lehunyta a szemeit. – És csodálatosan nézel ki pirosban. Hoztál bugyit?

Tom kapott egy játékos pofont a karjára, de Bill nem válaszolt. Igazából ma egy fekete darab van rajta. – El tudjuk magunkat szórakoztatni, valahogy amíg ágyba nem kerülünk?
- Tudok néhány dolgot. – vigyorodott el Tom és Bill felsikkantott, ahogy az idősebb karjai végzetesen szoros ölelésbe zárták, a rasztás pedig egy pillanat alatt megtalálta száját és nyelve édesen siklott végig Bill ajkain.

- Bill… Tom… toljátok le a lusta seggeteket, mielőtt Gustav a porcicákból csinál egy hadsereget és ellenem küldi őket! – hangzott fel Georg hangja a lépcsőn, és a két tinédzser vonakodva húzódott szét. Bill adott Tomnak egy utolsó csókot, aztán egy hosszú sóhajjal indultak az ajtó felé, és meghallottál Gustav fokozatosan erősödő hangját. Szegény, szegény Georg.

Tom halkan mormolt a kuncogó Billnek, mielőtt leértek a lépcsőn. – Pontosan mennyire is irányítás mániás Gustav?

***

- Ez tökéletes! – Bill szinte sugárzott Tom mellett, ahogy nézték az emberekkel és zenével telt szobát. A parti meglehetősen elegánsra sikeredett, a sör és ritmusos DJ zene ellenére. Tom látott jó pár pezsgős poharat is a helyszínen, köztük egyet Bill kezében. És örömmel konstatálta, hogy a korosztály ellenére egy normális újév ünneplő társaság jött össze. Nem voltak ostoba iszákosok… Nincsenek alul öltözött kurvák, vagy olyanok, akik szándékosan elszarják mások buliját. Mindent összevetve egyet kellett érteni Bill véleményével. A pari tökéletes volt.

Tulajdonképpen Tom rohadt jól érezte magát.

Egy sört szorongatott a kezében, kellemesen spicces volt, és már túl voltak egy finom vacsorán, így a gyomra sem háborgott az alkohol miatt. Szerette a zenét is, nem volt éppen egy Samy Deluxe, de jó volt. A legjobb sapkáját viselte, ami miatt Bill könyörtelenül ugratta is. És Bill itt volt az oldalán. Testvére lenyűgözően nézett ki, haja lágy stílusban omlott vállára, sötét lila póló és szűk farmer simult karcsú testére. Ha a parti tökéletes volt, akkor Bill már túl tökéletes.

Az egyetlen, ami nem volt Tom közelében az egy lány, de valójában, most először életében ez nem is igazán zavarta. Itt volt Bill.
- Jól érzed magad? – zengett Georg hangja, ami kirángatta Tomot a gondolataiból és a barna felé fordult. Georg fején egy világos sárga parti sityak egyensúlyozott.
- Nagyon. – vigyorodott el Tom, aztán átkarolta Bill derekát és közelebb húzta magához a fiút. Bill kuncogott és bólintott, miközben lenyelte a pezsgőt. – Hogy lehet, hogy ti ketten sosem láttátok itt egymást?

- Én általában el voltam temetkezve egy csaj melleiben. – mondta Georg komolyan, és rákacsintott egy lányra, aki elment előttük. – És különben is, egy csomó ember van itt.
- Ja, és én Andreasékkal lógta. – hajolt kellemesen Tom vállára Bill és Tom nem is érzi már a féltékenység gyilkos nyilallását a szívében, mikor Bill az ex-barátja nevét mondja. Andreas már a történelem volt, Bill és Tom pedig a jelen. – Hol marad a hódítás ma éjszaka?
- Látod azt a vöröset ott? – mutatott Georg a nappalinak abba az irányába, ami táncparkettként funkcionált. – Ő fog ma este haza jönni velem!
- Ja, világos! – Tom nevetett barátja lelkesedésén, és szórakozottan dörzsölte Bill oldalát.

- Ó, fogd be. Egyébként, téged sem látlak lánnyal a karodon. – morgott rá játékosan Georg, és Tomnak sikerült elfojtania a mosolyát egy másodpercre, de aztán Georg nevetésben tört ki, és Tomnak nem volt más választása, mint követni őt.
- Hé! – veregette meg a karját Bill. – Miért van olyan érzésem, hogy én vagyok a vicc tárgya?
- Sajnálom, sajnálom! – igyekezett újra megnyugodni Tom, mikor Georg még kuncogott mellette. – Ma este egy lányt sem szedek fel, túl macerás.
- És itt van neked Bill, mi? – vigyorgott a barna. Tom már elfelejtette, Georg milyen jól ismerte.
- Igen, itt van nekem Bill. – vigyorgott vissza Tom és hihetetlenül közel húzta magához Billt. – Most menj, dugj meg néhány csajt aztán gyere vissza a partira.
- Igen, igen, amúgy sem merne egy lány sem a közeledbe jönni. – hátrált meg Georg, és most már mindkettejükre vigyorgott. – Azt gondolják, hogy flörtöltök egymással.
- Mi? – kérdezte Bill bekapva egy fél darab sajtot. Tom csak nevetve megrázta a fejét. Hirtelen Bill ugrott egyet, és nagy mosollyal az arcán nézett rá. – Oh, oh, oh, Tomi, ez a kedvencem!
Tom felnevetett, ahogy a lassú dallam betöltötte a szobát és lassan mindenki párba állt, hogy táncolhassanak rá. Tom simogatta a fiatalabb kezét.
- Akarsz táncolni?

- Ez komoly? – kérdezte szájtátva Bill, és hagyta magát, hogy már rántsák is be a hullámzó tömegbe. – Oh, Tomi, te vagy a legaranyosabb.
Tom csak mosolygott és húzta maga után Billt, hogy ikertestvérével együtt mozoghasson a teste. – Ah, csak szeretlek, ennyi az egész.

Bill elmosolyodott, és arcát Tom nyakába temette. Elkezdtek hajladozni a zenére, és mindent elfelejteni maguk körül, csak egymással foglalkoztak. Tom keze megnyugtató körökben simogatta Bill hátát, és Tom érezte Bill meleg leheletét a nyakán, hébe-hóba ajkával kényeztette egy kicsit. Tom elégedettnek érezte magét, a zenére táncolva, öccsével a karjaiban.

- Hmm, ezt gyakrabban kéne. – mormolta Bill, mozdulatai lassúak és egyszerűek. – Jó táncos vagy.
- Csak veled, általában egy szar vagyok. – mosolyodott el Tom, keze felkúszott Bill ébenfekete hajába, melyből friss világillat áradt, amitől kicsit szédelgett is. Billnek mindig jó illata volt, de ma este keveredett Tom becsiccsentésével, és a kettő keverékével nézve ikertestvérére, az illata bódító volt, csábító, enyhén izgató. – Annyira jó az illatod.

Egyik fiú sem vette észre, hogy egy bizonyos szőke figyeli őket, a mosoly lassan eltűnt a fiú arcáról, és a szeme elkerekedett, ahogy realizálódott benne, amit lát.

Bill szorosabban simult hozzá, csípőjük tökéletes szinkronban mozgott. Tom boldogan hümmögöt, és fejét beletemette Bill krémes nyakába, megízlelve az enyhén megizzadt bőrt, amikor azt gondolta, hogy senki nem figyel rájuk. Bill nyöszörgött. – Tomi…

- Mindjárt éjfél, még inni kéne egy kicsit. – a dal véget ért, így a fiúk tánca is, ezért átmentek egy nagy puncsostálhoz, hogy kitöltsenek két csészével. Tom feltartotta a poharat és Bill hozzákoccintotta a sajtját. – Az új, közös életünkre.
- Így, így. – nyelte le Bill az édesen savanykás folyadékot, Tom szinte köhögött olyan erős volt a cucc. Mennyi még?
- Kb tizenöt perc, találnunk kell egy helyet, ahonnan jó nézni a tűzijátékot. – ragadta meg Tom Bill kezét és kivezette az erkélyajtón. – Oda mehetnénk.

Volt egy félreeső hely, a nagy cserepes növény mögött, ami mögé tökéletesen elbújhatnak együtt, anélkül, hogy bárki észrevenné őket. Muszáj elbújniuk mások elől, mert nem értenék, miért váltanak a testvérek újévi csókot. Egy kicsit zavarta Tomot, hogy az erkölcsi szabályok nem engedték kimutatni a szeretetét testvére iránt a nyilvánosság előtt. De mindaddig, míg meg tudta mutatni Billnek, addig rendben volt.

- Mi változott az évedben Tomi? – gömbölyödött össze a karjában Bill, és mosolyogva nézett rá. Azt alkohol dolgozott Bill testében is, időről időre kontrollálatlanul kuncogott, de Tom szerint imádnivaló volt.
- Csodálatod volt. Tudtad, hogy megtaláltam az elveszett testvérem? – csókolta meg Tom Bill homlokát. Őt is megütötte az ital, érezte, ahogy örvénylik a gyomrában. – Mi a helyzet veled?

- Vicces egybeesés, én is ebben az évben találkoztam először a bátyámmal. – csókolta meg válaszként Bill Tom állát aztán lehajtja a maradék italát. Tom nézte, ahogy Bill üvegesedő tekintete visszatalál hozzá. – Hát nem nagyszerű?

- Ez hihetetlen Billa, hihetetlen! – hajtotta fel a pohara tartalmát gyorsan, és most biztos gyorsan be fog rúgni. De még mindig elég beszámítható, hogy tudja elindult a visszaszámlálás. – Kilenc, nyolc…
- Hét, hat… - mosolygott melegen vissza rá Bill, ujjaik összekulcsolva, és gyorsan eltűntek a nagy növény árnyékában. – Öt, négy…
- Három, kettő… - Tom közelebb hajolt és Bill szempillái már az arcát csapkodták. – Egy.

Bill csókja édes volt, forró, és öccsének gyümölcsös íze volt. Tom végignyalta testvére száját, egy másodperc tört részéig vitába szállt a nyelv a nyelvvel, aztán szétrebbentek, mikor a kis álomvilágukba burkolva megijedtek a tűzijáték robbantásaitól a fejük felett.

- Gyönyörű. – suttogta Bill, fejét Tom álla alá szorítva, szorosan a karjaiba bújt. Tom elvigyorodott, és erősen tartotta ikertestvérét. Valóban, nagyon nagyon szép volt.

***

- Billa. – kuncogott csodálkozva Tom, hogy Billel megbotlottak a szobához érve. Tom babrált a zárral egy kicsit, míg végül nyafogott, és a szemével könyörgött Billnek, hogy jöjjön és segítsen neki.

- Mi az Tomi? – Bill nagyon szeleburdin érezte magát. A parti még tartott odalent, de már elég részegnek érezték magukat, hogy ideje legyen egy kicsit lepihenniük. – Mi ez, szép kis Tomi?
- Azt gondolod, szép vagyok? – mosolyodott el részegesen Tom, bejutottak a szobába, fáradtan átölelte Bill nyakát és megcsókolta a szája szélét. – Te is szép vagy Billa, olyan nagyon szép!

- Ikrek vagyunk. – mosolyodott el Bill, és Tom ajkai foglyul ejtették a sajátját, lassan és nedvesen csókolta testvérét. Tom elvigyorodott a csókban és átcsúsztatta nyelvét Bill szájába, hogy lágyan simogassa az övét. – Mhm, annyira jó.

- Ez jó érzés neked? – kérdezte Tom, és légzése felgyorsult, hangja rekedtebb lett az átlagosnál. Kezei lejjebb csúsztak és simogatta Billt.
- Olyan jó, Tomi, ez így nagyon jó. – olyan szenvedéllyel falták egymás száját és nyelvét, mintha nem lenne holnap. Abban a pillanatban Bill nem igazán vette tudomásul, nem túl jó így csókolni a testvérét, de túl részek volt, hogy ez érdekelje. Ez most színtiszta vágy volt, és Billt az sem érdekelte, ha ez egy kicsit nárcisztikus, ha ez azt jelentette, hogy tovább érezheti Tom elragadó nyelvét a szájában.

- Vedd le. – motyogta Tom a puha ajkakba, és kétségbeesetten kezdte lehúzni ikertestvére pólóját. Bill felemelte a karját és engedelmesen áthúzta a ruhadarabot fele felett. Nem sokkal utána a rasztahajú pólója is a padlón landolt. – Forró vagy.


- Hm? – egy kicsit furcsállotta Tomtól ezt a megjegyzést.
- Forró. A bőröd meleg… forró. – húzta végig nyelvét Bill állkapcsán és végignyalta hosszú nyakát. Bill hátradöntötte a fejét, hogy Tom szabadabban játszhasson. A rasztahajú duzzadt ajkai azonnal Bill bőrére tapadtak és erőteljesen szívni kezdte. Bill térde majdnem elengedett, ezért belekapaszkodott ikrébe, miközben mélyen felnyögött.

- Tomi! – Bill zihálva tolta le Tom nadrágját a keskeny csípőjén. Hogy mitől maradt fent ez a nadrág, az még mindig rejtély volt Billnek. Most azonban semmi nem érdekelte. Elindultak az ágy felé. – Az enyémet is.

Bill szűk farmerját kezdték el lehámozni róla.
- A pokolba. – motyogta Tom, ahogy szemügyre vette Bill fekete csipkés fehérneműjét, és elmerültek egy újabb fűtött csókban.

- Én… - kezdte el lefektetni óvatosan Billt a bor színű lepedőkre és fölé mászott. Bill megborzongott és magára rántotta bátyja erős testét, már hiányzott neki a melege. Tom egy kicsit felnyögött. - …ölelni akarlak.
- Ölelj Tomi. – Bill olyan melegen, és álmosan érezte magát. A szemhéja kezdett lezáródni és nem is realizálta, hogy mi az a kemény, ami a combjához nyomódik. Tom legördült róla, magukra húzta a takarót és hátulról szorosan megölelte Billt. – Jó éjt Tomi.

Tom csak motyogott valamit és megcsókolta Bill nyakát, lábát pedig átvetette Bill lábain. Az a keménység megint hozzányomódott Billhez, ezúttal érezhetőbben, de az ő tudata már nem volt egészen tiszta, és mély álomba merült, testvére karjaiba csomagolva.

Csak akkor lett teljesen nyilvánvaló, hogy mi volt a keménység mikor Bill egy kicsit később felébredt. Mozdulni próbált, de Tom erősen, háttal a mellkasának szorította. A kiemelkedő dudor a fenekének szorítva pihent, és Bill pislogott párat a sötétben, hogy megpróbáljon rájönni, hogy ő és a testvére miért feküdtek részegen és keményen az ágyban. Mert Bill is kemény volt, ezt nem lehetett tagadni.

- Tomi? – suttogta Bill még mindig nehézkes hangon.
- Hm… - Tom öntudatlanul előre nyomta a csípőjét és közelebb húzta Billt, fenekéhez szorítva merevedését. A rasztahajú fiú felnyögött álmában és újra, meg újra előre ringatta csípőjét Billnek. – Hm…

Bill beleremegett Tom minden mozdulatába. Még az agyát elködösítő párán keresztül is meg tudta volna mondani, hogy amit Tom tett, annak zavarnia kellett volna őt. A probléma csak az, hogy bár ezt az elméje tudta, a teste nem egészen. Voltaképpen a teste elárulta őt, amiért csak egyre jobban lázba jött Tom folytonos lökéseitől. Bill felnyögött, mikor Tom keze lejjebb csúszott a derekáról a csípőjére, egy erősebben szorította magához minden lökésnél.

- Tomi… Mit csi…? – Bill inkább nem gondolkodott azon mi is a rossz ebben a helyzetben. Mielőtt még az agya kitalálhatta volna, Bill már eldöntötte, hogy nem is lehet semmi baj azzal, ha valami olyan jó, mint az a kellemes bizsergés egymás közt, ami erekciót eredményezett az ikreknek, és azok a puha, nyöszörgő hangok, amiket Tom adott ki minden alkalommal, mikor hátulról Billnek nyomult.

- Bill… - Tom hangja álmosan csengett; még mindig félálomban volt. Bill hátralendült, nekifeszülve újra bátyja ágyékának, és Tom a mély  morgással együtt reszketni kezdett aztán hirtelen teljesen megnyugodott Bill mögött.

Volt valami meleg nedvesség Bill fenekénél.

Hamarosan lágy semmiségeket motyogott a fülébe, légzése megnyugodott és ikertestvére vissza aludt. Erős ujjai lágyan simultak csípőcsontjára, megérintve a fekete csipkét, amitől Bill felsóhajtott, végül egy nagy mosollyal az arcán és Tom ajkaival a vállán újra visszasodródott mély álmába. 





Talán ez is tetszeni fog

2 Comments

  1. Azta! Jó szaftos lett a vége. Mondjuk mikor elkezdték levetkőztetni egymást, én már azt hittem akció lesz, de oké, az még várat magára. :D Na kíváncsi vagyok már a végére.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először olvasva én is ezt hitte, gondolom ez is volt a cél. De azért így is piszkos este volt. ;) Most már csak 3 nap. :)

      Törlés