Téli Csókok - 8.

by - 12/21/2016

Sziasztok!
3 napunk maradt. Már lassan mindennel készen állok. Nagyon lassan... :) Már csak a hóesést várom, hogy végre legyen egy fehér karácsony, de eddig nem sok esélyt jósolnak erre. 
Sebaj, meghoztam a következő részt. Szerintem nagyon szép. :) 
Olvassátok szeretettel. :)
Puszi&Pacsi




- Ó, baszki. – döntötte Georg homlokát az asztalra, másnapossága lüktetett a fülében. – Mi történt tegnap este? Valaki a szobámba vitt?
- Nem. – kötözött össze Gustav egy zsákot, ami tömve volt papírpohárral és parti kalappal. – A lány otthagyott, mikor elkezdted énekelni a… ó, mi is volt az?
- Ígérem, hogy a csillagok ragyogni fognak. – botlott be Bill a konyhába, és úgy tűnt még félig alszik. – Mikor a Mikulás kivesz a hátsó sorból.
- Igen. – bólintott Gustav. – Ez volt.
- Ó Istenem. – nyögte Georg és beleverte a fejét párszor az asztalba.

Gustav Bill felé fordult, és nézte, ahogy a fekete hajú fiú lehuppan egy székre, arcát a kezébe temeti, haja pedig minden irányba ágaskodik. – Milyen volt az éjszaka, Bill?
- Minden oké volt, Gusti. – motyogta Bill. - A parti abszolút tökéletes volt.
- Igen, úgy nézett ki, hogy jól szórakozol. – Gustav hangja feszült, már-már bosszús volt.
- Úgy volt. – emelte fel tekintetét Bill és találkozott szőke barátjával, mielőtt Gustav visszafordult volna a tűzhelyen készülő omletthez.
- Tom is jól érezte magát? – Gustav vállai feszültek voltak, és idegesen dolgozott az omletten. A fiú motyogva átkozódott, mikor szétment a tojás sárgája.
- Igen. Mi…? – húzta fel a szemöldökét zavartan Bill. – Mi a baj, Gusti?
- Ne hívj így. – csendesedett le teljesen Gustav és mélyeket lélegzett, hogy lehiggadjon. – Mi a fenét csináltál Tommal tegnap este, Bill?
- A partidon voltunk, jól szórakoztunk. – Bill hangja dühösen csengett, mintha védekezne. Georg fáradt szemmel figyelte mindkettejüket, nem értette mi történik.
- Azt hiszem tegnap egy kicsit túlzásba vittétek a mókát. – fordult félig hátra Gustav, de nem nézett Billre. – Mi folyik köztetek Bill?
- Mi? – Bill hangja fájdalmasan csengett. – Mire célzol Gustav? Mi nem… Jézusom…

Bill széke hangos csattanással dőlt hátra, a fiú pedig kiviharzott a konyhából. Georg egy pillanatra látta, hogy mielőtt elérte volna az ajtót, könnyek gördültek le Bill porcelán arcán, és majdnem fellökte a személyt, aki belépett a konyhába.

Tom zavaros tekintettel nézett testvére távolodó alakjára, Georgra az asztalnál és Gustav merev viselkedésére a konyhapultnál. A raszta épp most jött ki a zuhanyzóból és még nedves volt a pólója. – Mi történt?
Gustav nem nézett rá, de Georg felállt és megveregette a vállát. – Menj, beszélj Billel, én elintézem Gustavot.

Tom küldött még egy zavaros pillantást barátja felé, aztán megfordult és ikre után sietett.
Georg a sütő mellett álló szőkére nézett. – Mi a pokol, Gustav?

***

- Bill? – Tom az egyik emeleti fürdőszobában találta meg Billt. Az idősebb iker szíve hevesen vert a mellkasában. Egyrészt mert kétségbeesetten rohant fel a lépcsőn, hogy megkeresse testvérét, másrészt mert aggódott Billért, hogy miért sírhat. – Gyere ide.

Bill a WC ülőkén ülve kiengedte a szívszorító zokogást, amit eddig elnyomott. Tom gyorsan becsukta az ajtót maga után és leguggolt ikre elé, aztán kinyújtotta a karjait.

Bill csuklott egyet mielőtt Tom karjaiba vetette volna magát. – Tomi… oh, Tomi.

Tom agyát elárasztották az emlékek, ahogy Bill meleg testét szorítja magához, orrát belefúrja Bill puha hajába. Mikor reggel felébredt Bill nyakának illatát érezte, mint mikor az éjszaka közepén is, ahogy Tom belélegezte kisöccse erős, émelyítő illatát.

- Nagyon sajnálom. – suttogta alig hallhatóan ikre fülébe Tom.


A rasztahajú beleremegett, ahogy eszébe jutott, hogyan kapaszkodott öccse csípőjéhez és milyen szenvedéllyel szorította magához. Még a legvadabb képzeletében sem gondolta, hogy képes lenne ilyen fájdalmat okozni a saját húsának és vérének. Mert, ahogy most Bill sírt a nyakába, csak arra tudott gondolni, hogy tökéletesen emlékezett rá, mit tett Tom az éjszaka. – Annyira, annyira sajnálom.
- Részeg voltál… - Bill kétségbeesetten próbálkozott levegőhöz jutni, mert Tom olyan szorosan ölelte, ahogy az emberileg csak lehetséges. – Nem tudtuk, hogy mit csinálunk. Mi… Mi…

Tom nyugtató körökben dörzsölte Bill hátát, szíve hevesen vert és le akarta nyugtatni. Billnek szüksége volt rá, hogy erős legyen. – Minden rendben, csak vegyél mély levegőt.

Tom nem tudott mit tenni, a saját könnyei is folyni kezdtek.

- Tomi… - szipogott Bill, és egy kissé visszahúzódott, de csak annyira, hogy lássa Tom arcát. Kezei azonnal felemelték Tom nedves arcát, és elkezdte letörölni róla az ezüstös cseppeket. – Tom, ne sírj. Jól vagyok, ne sírj.

- Sajnálom. – ez volt minden, amit Tom mondani tudott, ez volt minden, amit Billnek tudnia kellett. És persze ez… - Szeretlek.
- Én is szeretlek, Tomi. Istenem, szeretlek. – mosolygott rá egy kicsit Bill. Nem maradt sokáig az ajkain, de ott volt, és ettől Tom azonnal megnyugodott. – De beszélnünk kell erről.
- Tudom, tudom. Én… - Tom a padlót nézve megrázta a fejét. Nem tudta mit érez pontosan. Szégyellte magát? A leghatározottabban. Sajnálta? Minden kétséget kizáróan. Csak éppen nem tudta megfogalmazni pontosan mi is az, amit érzett. Volt valami, csak azt nem tudta, hogy mi az…
- Félelem.
- Mi? – Bill összeérintette a homlokukat és hüvelykujjával simogatta Tom nyakának oldalát, hogy megnyugodjon.
- Én… Én félek, azt hiszem. – Tom hagyta a kezét lecsúszni Bill oldaláról, egészen a combjára. – Félek, mert… bántottalak. És soha nem akarom, hogy ez újra megtörténjen. Félek magamtól.

***

Bill hosszú percekig csak nézett testvére szemébe, és hagyta magát elveszni a melegében. A fürdőszobában semmi sem hallatszott, csak a légzésük és Tom kezének súrlódása Bill farmerján. Bill most sápadtabb volt mint a csempe a falon, és Tom elcsodálkozott, hogy testvére smink nélkül jobban az ikertestvérének nézett ki, mint valaha.

- Minden oké, Tomi. Nem… nem bántottál. – Bill lehunyta a szemét és vett egy mély lélegzetet. – De valami történt köztünk Tomi. És én is félek.

Tom be akarta zárni a füleit Bill szavai ellen, de hallotta, érezte, ahogy a szívébe nyilall minden szó, ami kiömlött azokból a selymes ajkakból.

- Nem emlékszem sok mindenre a tegnap estéből Tomi, de amire igen az nem rossz. Én nem hiszem, hogy hazudok, ha azt mondom, hogy ami történt azt mindketten szerettük volna. – Bill megkereste Tom tekintetét egy pillanatra és Tom bólintott. Billnek igaza volt. Billnek elakadt a lélegzete és remegni kezdett, Tom látta a fájdalmát és zavarát, ami végigsöpört a fiún. – De én szeretlek Tomi, és ha te… Szeretlek. Megadnék neked bármit, amit kérsz. Tudod, ugye?

Tom felszisszent és kezei eltávolodtak ikertestvérétől, ahogy megingott hátrafelé. – Bill… Te… Nem hiszed, hogy én… Ó, Istenem…
- Nem, Tomi… - Bill felé nyúlt és megragadta a kezét.
- Bill… én soha… soha nem kérnék tőled ilyesmit… én… nem gondolod, hogy…? – beszéde érthetetlen és zavaros volt, érezte, hogy a könnyek újra égetik a szemét és elhomályosítják a látását. Még mindig nem látott rendesen, amikor Bill közelebb hajolt. A csók, amit Bill az ajkaira lehelt, rövid volt és édes, Tom pedig érezte, hogy Bill tartja meg, ahogy a karjaiba olvad.

- Tomi. – motyogta Bill a fülébe, ahogy körbeölelte a rasztát. – Tom, tudom, hogy soha nem kérnél ilyet tőlem… Tudom. Csak annyit mondtam, hogy ha igen, ha akarod velem…
Tom visszahúzódott, hogy ránézzen ikertestvérére. Tátott szájjal bámult rá, Bill lesütötte szemeit és arca vörös árnyalatot vett fel. Bill elpirult. Bill elpirult, és azt mondta neki…
- Te… te akarod Bill?
Bill ajkai mozogtak, de a feje zsongott és nem hallotta mit motyogott. Egy kicsit meglökte, mire a fiatalabb fiú ráemelte a tekintetét és nyugtalanul nézett Tomra. – Én… én nem tudom. Ez az egész annyira zavaros Tomi, és én… én nem tudom, mit akarok.
- Én… - Tom nem tudta mit mondjon. Előre hajolt, hogy megcsókolja Billt, és megnyugtassa öccsét, hogy ez rendben van. Rendben lesznek. – Ez rossz.
- Tomi… - nyöszörögte Bill lehajtott fejjel, és egy csókot nyomott Tom nyakára. – Nem tudom… Tomi, megbeszélhetjük ezt, ha hazaértünk?

Tom megölelte kisöccsét, és ajkaik újra találkoztak. Tom óvatosan visszahúzódott, és letörölte a könnyeket ikertestvére arcáról, hogy újra pillangó csókokkal áraszthassa el duzzadt ajkait. – Oké.

***

- Szóval mit tegyek most? 

- Megmondod, hogy sajnálod, te idióta. – tolta felfelé a lépcsőn a szőkét. – És leállsz a hülye gondolatokkal róluk. Ők nem ilyenek, és ezt mélyen belül te is tudod.
A két fiú lassan ment fel a lépcsőn, Georg sürgette Gustavot, hogy igyekezzen. – Nem tudom elhinni, hogy tényleg ilyen messzire mentél Gusti. Hogy szerelmesek legyenek egymásba… A két legjobb barátunk…

- Oké, oké. Vágom, hogy egy hülye voltam.  – Gustav egy kicsit szégyellte magát, ahogy végiggondolta ezt a dolgot. Amikor látta, hogy a fiúk este milyen szorosan táncolnak, úgy tűnt, mintha Tom megcsókolta volna Bill nyakát, és emiatt jutott erre a következtetésre. A következtetése, annak ellenére, hogy Georg ilyen zsémbes volt, mégis úgy gondolta, hogy életképes lenne.

- Én csak a tényeket mondtam.
Georg Tom és Bill szobájának az irányába lökte, és keresztbe font karokkal nézte, ahogy Gustav bekopog az ajtón. Georg értette, hogy Gustav miért gondol ilyeneket, nem volt vak. De még soha nem találkozott senkivel, akik olyan tisztán szerették volna egymást, mint Tom és Bill, függetlenül attól, hogy mi a fene is volt ez barátaik között, szeretet vagy…

- Nincsenek itt. – szakította félbe a gondolatait Gustav.
- Próbáld a fürdőszobában. Biztos oda zárkóztak be. – követte Georg a szőkét a folyosón át, a legközelebbi fürdőszobáig. Még mindig érezte halántékán másnaposságának lüktetését.

Mindkét fiú több volt mint meglepett, mikor rájöttek, hogy az ajtó nem volt bezárva.

- Mi a FASZ? – ugrott hátra Gustav, elengedte a kilincset az ajtó pedig szélesre tárult. Georg kérdezni akarta, mit látott Gustav a földön, amitől felkiáltott, de tátva maradt a szája, mikor meglátta ő is, amit az előbb szőke barátja.

Tom a fürdőszoba padlóján térdelt és ajkai testvérére tapadtak. Bill a WC ülőkén ült, kezei testvére rasztáiba vesztek, és az ikrek lehunyt szemmel, szenvedéllyel csókolták egymást.

A páros sokkot kapva vált szét.

- A fenébe. – Georg csak alig hallotta a fekete hajú nyöszörgését. El volt foglalva azzal, hogy egész élete legjobb barátjának arcát és tágra nyílt szemeit bámulja. Volt valami azokban a sokkolt szemekben, valami könyörgés féle.

- Mi a faszt csináltok ti ketten? – Gustav arca vörös volt, kezei pedig ökölbe szorultak. Georgnak gyorsan cselekednie kellett, hogy ne öntse el senkinek se a szar az agyát. Gustav vérmérsékletével nem szabadott játszani.

De Tom megelőzte, és nagy döbbenetére talpra szökkent előttük. – Ez nem az volt, aminek látszott, Gustav!

- Mi az, hogy nem, ezek szerint nem azt csináltad épp a saját istenverte ikertestvéreddel? – horkant fel Gustav.
- Nem, én nem. – remegett meg egy pillanatra Tom. Georg látta, és tudta is, hogy Bill is összerezzent, nyilván testvérébe akart kapaszkodni. Látta, hogy a fiatalabb fiú, olyan erősen kapaszkodik az ülőkébe, hogy ujjai már elfehéredtek. Figyelme viszont visszaterelődött a rasztára, mikor elkezdett beszélni.
- Ez csak egy csók Gustav. Egy csók testvérek között. Kérlek, ne gondolj semmi másra.
- Csak egy csók? – nézett bizonytalanul a fiúra Gustav. Georg ismerte Gustavot, és tudta, hogy a fogaskerekek most nagy sebességgel forognak a fejében, hogy eldöntse, hisz-e Tomnak, vagy sem. Úgy tűnik Gustav döntött. A vállai leereszkedtek és ökle szétnyílt. – Hát, ne ijesszetek meg így. Baszki.

Bill felugrott és átszaladt barátjához, hogy szorosan átölelje Gustavot. Georg viszont Tomot figyelte. Jól ismerte a rasztát, majdnem olyan jól ismerte őt, mint Bill. Tom kifújta a levegőt, és remegett egy kicsit. És amikor Tom észrevette, hogy Georg őt nézi, és ráemelte a tekintetét, Georg látta, hogy Tom észrevette. Tom tudta, hogy Georg nem hitte el a hazugságát.

***

Bill utoljára megölelte Gustavot, mielőtt felhúzta a sálat a nyakába, és kisétált az ajtón, csatlakozva Tomhoz és Georghoz a kapunál. Keze ösztönösen Tom kezébe csúszott és testvére röviden megszorította.

Bill elveszett a gondolataiban míg haza nem értek.

Elhinni is alig tudta mi minden történt abban a néhány órában, mióta ébren van. Mikor felébredt Tom már a zuhany alatt volt, a múlt éjszakára pedig a bugyija hátulján lévő folt emlékeztette. Egy pillanatra nagyon zavarosan érezte magát, de aztán elgondolkodott egy darabog, és rájött, hogy semmi sem történt volna, ha nem isznak annyi alkoholt, és ez megnyugtatta.

Aztán amikor belépett a konyhába, és Gustav, a legjobb barátja, megvádolta azzal, hogy Tommal nem viselkednek testvérek módjára, Bill kiborult. Fájt neki, hogy a legjobb barátja úgy gondolt rá, mint egy beteg állatra, és úgy gondolta, hogy ő és Tom együtt voltak, mindezt azért mert, látta őket táncolni. Bill megborzongott, attól, amit Gustav gondolna, ha tudná, hogy mi mindent tettek még együtt.

Vajon tényleg járnak, mint a szerelmesek?

Bill egy pillanatig sem kételkedett soha, hogy Tom iránti szeretete sokkal erősebb és másabb, de lehetséges, hogy ez a szeretet megnőtt és most valami több? Billt megijesztette, hogy észre sem vette, a kapcsolatuk hogy is néz ki kívülről. Minden jel ott volt. Andreas egy párnak nézte őket. Az a csók, ó istenem, az a csók. És a masszázs… Miért nem vette észre egyikük sem?

Lehet, hogy tudták, csak nem akartak szembenézni vele, gondolta Bill magában.

És most rohadtul meg volt rémülve. Félt, mert akármi is történt, ő nem lenne képes már más szeretettel nézni ikertestvérére. Talán mégsem olyan tiszta, mint mindenki gondolta. Lehet, hogy bizonyos szempontból tévedtek.

Közel sétált ikertestvéréhez, Bill felnézett rá, és Tom meleg barna szemei néztek rá vissza, ajkai pedig halványan mosolyogtak. És akkor Bill tudta. Tudta, hogy bármik is voltak egymásnak, mindig testvére lesz a legfontosabb az életében.

***

Georg nézte a két embert ahogy elnyúltak a kanapén előtte. Billt már akkor meglepte, mikor Tom mondta neki, hogy Georg hazajön velük, de a fiatalabb nem tiltakozott. A három barát most pihent egy kicsit Bill lakásának a nappalijában, és egy bögre kakaót szorongattak.

- Tom.  – nézet Georg rasztahajú barátjára.

- Igen, igen. – Tom kerülte a tekintetét, míg letette a bögrét a kis asztalra, összegyűjtötte maga körül a takarót, magához húzta Billt és csak aztán nézett Georgra. – Mi az?

- Nagyon jól tudod, hogy mi! – Georg előredől, és Billt meglepte a hirtelen mozdulat. – Mi a francért nem mondtad el nekem?
- Miről beszélsz? – nézett egyszer az egyikre, aztán a másikra Bill.
- És pontosan hogyan kellett volna elmondanom, hm? – Tom átkarolta Billt, és szorosan kapaszkodott belé.
- Hát, mondhattál volna valamit. – tette le a saját bögréjét is az asztalra Georg. – Csak sétáltam mellettetek, míg azt gondoltam, hogy ti ketten milyen ártatlanok és aranyosak vagytok, közben meg ti az orrom előbb basztok mint a nyulak?
- Mi? – Bill tekintete zavarosabb volt mint valaha. – Mi soha…!
- Georg! – meredt Tom a barnára. Felsóhajtott és öccsére emelte tekintetét. – Ő tud rólunk.
Bill szeme elkerekedett és pír kúszott az arcára. – Ó…
- Ja, én is erről beszélek. – dörzsölte Georg a halántékát; ez újabb fejfájást okozott neki. – Mióta folyik ez? Mikor kezdődött kettőtök között…
- Mindig is. – nevezett Tom. – Attól a pillanattól kezdve, hogy találkoztunk mi…
- Nem kérek részleteket. – rázta meg a fejét Georg, de egy apró mosoly kezdett játszadozni az arcán. – Basszus, ez irreális, ember.
- Mesélj nekem. – vigyorodott el Tom, és közelebb rántotta Billt, szorosan átölelve ikertestvérét. Bill csak Tom vállára hajtotta a fejét és feladta, hogy kövesse a beszélgetést. – De komolyan, Georg, ez nem olyan rossz, mint amilyennek látszik.
- Milyen rossz? – emelte fel bögréjét Georg, szájához emelte és ivott egy kortyot.
- Nem rossz. Ez mind jó, nagyon szeretem őt. – mosolyodott el Tom 1000 wattos mosollyal. Bill még vörösebbre pirult.
- És te? – nézett Georg a fekete hajú ikerre. Meg tudta érteni miért szereti őt annyira Tom. Bill most is olyan aranyos volt, ahogy bebugyolálva ült bátyja mellett, arca rózsaszín és szemei csillognak.
- Ugyan ez a helyzet velem is. – mosolygott Bill tétován, nyilván még nem egészen nyugodt az egész helyzettől. – Ne haragudj, csak… hogyan… honnan tudtad?
- Leginkább onnan, hogy tudom, mikor hazudik. És ma, amikor azt mondta Gustavnak, ez csak egy testvéri csók… egy pillanatra sem vettem be azt a szart. – vigyorgott Georg.
- És neked… - tett Bill néhány gesztust a levegőbe, mert nem tudta, mit mondjon. - …oké… hogy mi néha… egy kicsit intimek vagyunk?
Georg felcsavart egy tincset hajából azt ujjaira, ezt a szokást a fiatalabb ikertől látta. – Mindaddig, míg nem előttem csináljátok, minden rendben lesz.
- Király. – motyogta Bill.
- Ja, mondogasd csak magadnak, Bill. mondta Georg és egy párna csapódott az arcának a dohányzóasztal fölött.
- Ez... – túrt bele lassan Bill hajába Tom. – Mi csak testvérek vagyunk, akik szeretik egymást.
- Bármi is legyen a definíciója, lényeg, hogy ne lássam. – dőlt hátra Georg a karosszékben és kezét melegítette a kakaóval.
- És nem fogod elmondani? – bújt bele Bill bátyja érintésébe, mint egy nagy cica.
- Nem fogom elmondani senkinek. – kuncogott Georg az italába és az orra alatt motyogott. – Testvérek… a faszt.

Egy újabb párna puffant Georg arcában.

***

- Őrült nap… 

Tom a kanapén feküdt, karja szorosan ölelte Bill derekát. A testvérek vízszintben voltak, Bill Tom mellkasán feküdt, lábai az idősebb iker lábai között. Bill kezei Tom pólója alatt voltak és lassan simogatta meleg bőrét a mellkasán. Tom halkan hümmögött. – Abszolút kibaszott őrült.

- Megbeszélhetjük ezt reggel, ugye? – ásított álmosan Tom. Már meg kellett volna beszélniük, de Georg a vártnál tovább maradt, most pedig már mindkét fiú túl fáradt volt, hogy lépést tartson egy koherens beszélgetéssel. Különösen egy olyan fontossal, mint az, ami előttük állt.
- Bill?

Bill csak nyöszörgött, Tom nyakába bújva. Tom lustán elmosolyodott, lepillantott testvérére, és lágyan megcsókolta a halántékát. – Szeretlek.

Furcsa volt, mert az érzés semmiben nem változott Bill iránt, az első alkalom óta, mikor először látta őt. Tom ekkor rájött, hogy, talán azért mert mindig is igazán szerette Billt. Csak nem értette milyen szeretet lehet ez, mert Tom sosem volt még szerelmes ezelőtt. Soha nem tapasztalta azt az érzést mikor van egy lelki társad, még nem volt ilyen személy az életében, mert eddig nem volt neki Bill. Ez most világosodott meg Tom előtt, ahogy az ajkait öccse bőréhez szorította… Bill volt Tomnak az egyetlen. Ő volt Tom egyetlen igaz szerelme.

- Én is szeretlek. – motyogta a választ valahonnan Tom rasztái közül és álmosan megcsókolta nyakát. – Olyan nagyon.

Tom hallgatta, ahogy Bill légzése lelassul, és egyre nyugodtabban áramlik a forró levegő a nyakába. Barna szemei, amik eddig a kandallóba bámultak, megbizonyosodtak, hogy mindkettejük rendesen be legyen takarva. Lehunyta a szemeit és hagyta, hogy testét átjárja a boldogság és biztonság érzése, aztán sóhajtott és teste lassan elolvadt a kanapén.

Minden, amire valaha vágyott, ott volt a karjában. Ez a tökéletes érzés, még egy utolsó mosolyt húzott az arcár, és halkan mormolt még egy mondatot mielőtt elnyomta az álom.

- Jó éjt öcsi. 



Talán ez is tetszeni fog

0 Comments