Téli Csókok - 4.

by - 12/17/2016

Sziasztok!
7!!! Azaz 7 nap! Egy hét van már csak vissza. Nem is hiszem el. Ez pedig azt is jelenti, hogy megérkeztem a 4. résszel. :)
Én nagyon szerettem ezt a részt. Olyan kis édes, remélem nektek is tetszeni fog. :)
Holnap nem ígérem ilyen koránra magam, mert a rész duplája ennek, de amint elkészülök vele már töltöm is fel. és biztosan még éjfél előtt. :) 
Nem is húzom az időt!
Köszönöm a kattintásaitok és kommentjeitek, nagyon jól esnek!
Jó olvasást! 
Puszi&Pacsi







- Szóval, mit csinálunk ma? – mosolygott Tom öccsére, közben pedig derekát simogatta. Bill csak álmosan morgott és közelebb bújt Tomhoz, ajkait pedig kulcscsontjához szorította.

Tom soha nem érezte ennyire kipihentnek magát ezelőtt, nem érzett ilyen hihetetlen nyugalmat. Bill mellett aludni egy éjszakát, felért azzal, mintha egyedül egy hetet végigaludna. Nem tudott visszaemlékezni, hogy valaha is érzett-e már így. És érezve, ahogy Bill kapaszkodik belé, nyilván ő sem akarja, hogy véget érjen ez a csodálatos pillanat, Tom is így akarja.

De nekik valamikor fel kellett kelniük.

- Neeem, nem akarok. – nyafogott Bill rosszkedvűen, amikor Tom elkezdett feltápászkodni, és ezért Bill legurult róla. – Kérlek, Tomi, csak öt perc, jó?
- Ezt mondogattad az elmúlt egy órában is, Billa. – kuncogott Tom, és kikúszott az ágy szélére, de a padló hideg érzetétől megrándult a lába. – Gyerünk, dolgunk van ma még.

Amikor Tom a válla fölött hátra nézett Billre, minden, amit látott egy nagy fekete sörény, ahogy kócosan szétterült azon a párnán, amin eddig Tom feküdt. – Tudod, nagyon aranyos vagy!
Bill csak tompán kuncogott.
- Nem szabad ilyen aranyosnak lenned. Ez arra kényszerít, hogy vissza akarjak menni az ágyba. – Tom egy pillanatig, elgondolkodott, majd elmosolyodott magában a fiatalabb fiúra nézve. – Szóval ennek muszáj véget vetnem.

- Hm… várj, mi? – egy másodpercre Bill álmos arca bukkant elő a párnák közül, mielőtt a takarót lehúzta a testéről, a fekete pedig visítozva tiltakozott a hideg levegő ellen, ami megcsapta emiatt. – Nem, nem, nem! Tomi, ez nem volt szép. Most megint fel kell melegítened engem!

Tom elnevette magát, amikor Bill felpattant átkarolta a nyakát, és visszahúzta magával az ágyba. – Ez olyan meleg.
- Menj, zuhanyozz le Billa, az majd felmelegít. – Tom átölelte Billt, magán érezve meztelen mellkasát, a szívdobbanásaik összekeveredett. – Aztán jöhetsz reggelizni. Szeretnél francia pirítóst?
- Mm, igen, köszönöm Tomi. – Bill nyomott egy hanyag puszit Tom arcára kuncogva, míg a rasztahajú még mindig a derekát szorította. Aztán Bill leugrott az ágyról és boldogan kirohant a fürdőbe, addig pedig Tom felöltözött és elindult a konyha irányába.

Hamarosan Bill is csatlakozott Tomhoz, csendben megreggeliztek, miközben egyfolytában mosolyogtak egymásra, mikor elkapták a másik tekintetét. Ez jó volt, gondolta Tom, épp olyan, mint amilyennek lennie kell, ha az embernek van egy ikertestvére.

- Oké, akkor mit csinálunk ma? – Tom eltette a tányérokat és nézte Billt, aki a maradék fahéjat nyalogatta le az ujjairól.
- Dekorálunk! – a látszólag kielégítő ujjnyalogatás után Bill felállt, és nyújtózkodott egy nagyot, amitől a gyapjú pulcsija felcsúszott, így felfedve egy kis részt a szikrázó csípőjéből. – De először is venni kell díszeket.
- Oké, milyen díszeket szeretnél? – követte Billt a fürdőszobába, és nyomtak fogkrémet a fogkeféikre. Bill utána elővette sminkjeit, és egy halványabb rétegben felvitte szemeire a jól megszokott fekete festéket. Tomnak még tele volt a szája habbal és úgy szólalt meg; - Szeretnél egy karácsonyfát?
- Szerinted itt elférne egy karácsonyfa? – dolgozott tovább a szemceruzával, és Tom szinte lélegzetvisszafojtva figyelte, ahogy öccse gondosan mozgatja a ceruzát szeme körül. Most úgy érezte magát, mint egy igazi nagy testvér, aki elszorult torokkal nézi, miközben kistestvére valami hegyes tárgyal, épp veszélyes helyzetben van. Egy kicsit aggódott. – Mármint szeretném, hogy legyen.

- Aha, szerintem el férne ott a… - Tom félig Bill mögött a mosdó fölé hajolt, hogy kiöblítse a száját, közben pedig nekidőlt Billnek, és a derekába kapaszkodott. – a TV mellett.
- Ó ez olyan szép. – Bill egy kicsit felvisított örömében. és Tom szinte átkozta magát, hogy képtelen átlendülni afölött, hogy Bill most épp a szempillaspirállal dolgozik vészesen közel a szeméhez. – Szóval akkor veszünk egy fát. Szükségünk van díszekre is a fához, és néhány fényfüzérre az erélykorláton, és fagyöngyre, és gyertyákra és…
Bill megállt a felsorolásban, mikor Tom megrántotta a csuklóját, hogy messzebb húzza a spirált testvére szemétől. Öccse kérdőn nézett a tükörben.
- Csak kérlek, ne izgasd fel magad, és ne hadonássz, mikor ilyenek vannak a kezedben, jó? – Tom valóban ijedten nézett, Bill pedig csak kuncogott ezen, és gyorsan adott egy puszit ikre arcára.
- Sajnálom Tomi. – majd már folytatta is pillái göndörítését, aztán eltett minden sminket és ugrándozva indult el. – Szükségünk lesz diókra, és kellenek mikulás sapkák is és… oh, ez annyira izgalmas!
- Természetes! – vigyorgott kisöccsére, és fejét rázva követte Billt, aki kiugrándozott a fürdőszobából. – Hé, nem láttad a sapkám?
Bill kuncogott és a bejárati ajtó becsapódott.

Tom egészen a parkig nem érte utol Billt, de ott végül a karjaiba zárta, és a rasztás nem engedte el őt még jó sokáig.

***

- Ó Istenem, ez a fa olyan kövér! – Tom gyakorlatilag levetette magát a parkban egy padra. Bill csak kuncogott, és letette a szatyrokat, amiket cipelt testvére mellé a padra. Már körülbelül két órája járják a várost, vásároltak karácsonyi díszeket, aztán kiválasztották a tökéletes fát. Az igazság az volt, hogy a fa valójából kicsi volt, de Tom már átszenvedte a városon és kezdett egyre nehezebb lenni. – Pihenjünk itt egy kicsit.
- Rendben. – ült le Bill is, és Tom vállára támasztotta a fejét. – Szegény Tomi.
- Hé, szuperül vagyok. – vigyorgott le rá Tom, és kiásta nagy zsebéből a kis kólásüveget. A felét szinte egyből kiitta, miközben Bill csak biggyesztett ajkakkal nézett rá. – Mi az?

Bill előrántotta az őzike szemeket tarsolyából.

- Nem, nem kapsz belőle, van sajátod. – mondta egyből.
- De az lent van egészen valamelyik szatyor alján. – nyafogott Bill játékosan, oda akart nyúlni a palackért Tom kesztyűs kezében. Azóta is még a bolyhos darabot viselte, amit Billtől vett kölcsön.
- Hé. – emelte fel az üveget öccse feje fölé, biztonságos távolságban tartva Bill kezeitől, mikor tekintete az út másik felére kalandozott. – Az ott nem Georg és Gustav?
Bill feladta a küzdelmet, hogy elkapja az italt, és arra nézett amerre Tom mutatott. Nem látta először, hogy kikre mutat, de aztán meglátta a két embert az egyik nagy fa árnyékában enni, kinézetre valami hotdog félét. – De, ők azok.

Tomnak hirtelen egy nagy, huncut mosoly terült el az arcán.

- Mi van? – nevetett Bill is.
- Meg kéne dobálni őket hógolyóval. – jelentette ki Tom, és nagyokat bólogatott a saját javaslatára.
Bill visszanézett a fiúk irányába, akik még mindig a fa alatt ültek. Elég messze voltak tőlük. – Azt hiszed, eltalálod őket innen?
- Biztos. Te nem? – vigyorgott rá Tom, és ettől Bill egy kicsit elpirult. Imádta, mikor Tom kidugta a nyelvét és játszott az alsóajkában lévő ékszerrel.

- Természetesen én is! – duzzogott egy kicsit Bill.
- A kólámban fogadok veled, hogy nem tudod megcsinálni. – mondta neki Tom, és Bill orra előtt lengette az üveget. – Ha eltalálod az egyiküket, akkor megkapod. Ha elvéted, még a fát is te cipeled haza.
Bill a fiúk irányába sandított, hogy még egyszer felmérje a távolságot. Ő és Tom is tudta, hogy szinte lehetetlen innen eltalálni. Nagyon szerencsés találatnak kell lennie. Aztán Bill az égre emelte a tekintetét… - Oké, állom a fogadást.
Tom szája tátva maradt, és csak nézte, amint Bill felkel a padról, leguggol és összegyűjt egy nagy adag havat a kezében. – Mi? Komolyan azt hiszed…? Hé, egy lövésed van csak, tudod.
- Aha, oké. – Bill újra felegyenesedett, és megállt Tom mellett.
- Két hógolyód van. – mutatott Tom Bill kezeire, mert mindkettőben díszelgett egy-egy gömb.
- Akkor ezt fogd meg. – adta át az egyiket Tomnak, elrejtve egy mosolyt ikre elől. Ó, Tom még annyira meg fogja bánni, hogy elvette tőle az a kis hókupacot. – Na, essünk neki.

Bill visszahúzta a kezét, és előre rugaszkodott, hogy olyan erősen hajítsa el barátai irányába amennyire csak tudja. Tom felnevetett, mert teljesen világos volt számára, hogy Bill rosszul fog célozni. Bill csak mosolygott.
Ha azt mondjuk, hogy Tom meg volt döbbenve, akkor az még enyhe kifejezés. Bill csak nevetni tudott ikre arckifejezésén.
A hógolyó eltalálta a fát, ami tele volt hóval. Ezt követően a roskadozó alsó ágakról az összes szikrázó, jeges fehér por lehullott. Ez főként azért volt vicces, mert ez a nagy kupac hó, a két gyanútlan fiúra pottyant. Most Gustav és Georg valóban úgy nézett ki, mint egy hóember.

- A francba! – tátogott Tom.
- Aha, megmondtam, hogy eltalálom őket hóval. – kuncogott Bill és gyorsan kikapta a kólásüveget Tom kezéből, és a szájához emelte, míg a fiúk lerázták magukról a havat. Míg Bill ivott, Tom még mindig azt a kupac havat szorongatta, amit öccse nyomott a kezébe.

Aztán két nagyon mérges és nagyon nedves fiú fordult szinte egyszerre Tom és Bill irányába. Bill csak látványosan ivott tovább. Ez volt az a pillanat, mikor Tom rájött, hogy egyik kezében egy hógolyót tartogat.
Gyorsan ledobta.
Jól tette, hogy ledobta, és el akarta tüntetni a nyomokat, csak egy kicsit későn.

- Te vesztettél! – vigyorodott el Bill.
- Mi a… oh, te annyira halott vagy, ahogy haza értünk. – nézett rá Tom tágra nyílt szemekkel. Aztán vett egy nagy svungot és elfutott.

Bill majdnem belefulladt a nevetésbe, ahogy nézte, amint Tom megpróbál elmenekülni Georg és Gustav elől, a bő nadrágjában. Mondani sem kell, hogy nem igazán sikerült. És miután visszatért a két barátjuk és ikertestvére mellé, Tom addigra már nagyon, nagyon vizes volt, és nézett öccsére, mint aki kész megölni őt.

Egy bolyhos kék ujj mutatott Billre. – Halott vagy!
Bill csak kuncogott.

***

- Miért nézel így rám? – nézett Bill Tomra a válla fölött a kakaót kevergetve, amit épp akkor készített. Egy kicsit aggódva konstatálta az egyre nagyobb vigyort Tom arcán.

Tom a konyhaszigetben ült, az asztalra könyökölt, az állát pedig összekulcsolt ujjain támasztotta meg. Egy nagyobb melegítőt viselt, amit Bill adott neki kölcsön. Igazán kényelmes volt. A háta még egy kicsit fázott a hidegvíztől, ami ráolvadt mire hazaértek, ezért egy bolyhos törülköző volt a vállára vetve.
Tom figyelte Billt.

- Tom! – Bill egyre nyugtalanabb lett.
- Ó, semmi Billa. – Tom hangjából csak úgy csöpögött a gúny. – Csak épp próbálom kitalálni, hogyan foglak megbüntetni, amiért rám kented az egészet és ilyen vizes lettem miattad.  
Bill csak nyöszörgött és egyik lábáról a másikra lépkedett.
- Sajnálom Tom, ez csak… nos, ez szerintem király volt. Te is nevettél volna a helyemben.
Tom nem vitatkozott, mert ez valószínűleg így van.
- Nem ez a lényeg.
- Ah. – hajtotta le a fejét és a két bögre kakaót átrakta az asztalra. – Akkor legalább várd meg, amíg kész vagyunk a díszítéssel, jó?
- Persze, nem sietek sehova. – Tom már úgy érezte, hogy legszívesebben elengedne egy őrült gyilkos sátáni kacajt, de tartotta magát.
- A fenébe. – nyöszörgött újra Bill.

Természetesen csak viccelődtek, de Tom ténylegesen vissza akarta adni ezt a kedves ajándékot Billnek. Sok büntetésre gondolt, miközben állt a zuhany alatt és próbálta újra életre kelteni a végtagjait, de egyik sem bizonyult kielégítőnek.

- Rendben, először a fa? – hagyta el a gondolkodást egy pillanatra Tom, és a lakás díszítésére koncentrált. – Vagy valami más?
- Más. A fát szeretném utoljára megcsinálni. – Bill a szatyrok felé ment, és elkezdte kipakolni a különböző díszítő elemeket. Vettek hókristályokat, amiket az ablakba lehet akasztani, meg gyertyákat, apró, aranyszínű rénszarvasokat és egy nagyon aranyos porcelán macskát, aki egy piros szalaggal játszik a mancsai között.

Tom és Bill elrendezték a különböző tárgyakat a lakásban, közben mosolyogtak és vicceket meséltek, Bill még énekelni is elkezdett egy karácsonyi dalt, amikor pedig Tom is beszállt, majdnem hátraesett a nevetéstől.
Egyre több volt a fény és csillogás, persze nem csak a lakásban, hanem Billen is a díszektől. Gyönyörű fényfüzér lógott az erkélyről is.

- Tom, tudnál segíteni ezzel? – Bill egyik kezében egy csokor fagyöngy volt, a másikban pedig kalapács és néhány szög. Úgy döntött a folyosóról bevezető ajtóban lenne tökéletes helye.
- Persze. – Tom megfogta a kalapácsot és a szöget, aztán hozzálátott, hogy gondosan beverje a falba, aztán az ajtó fölé akassza a fagyöngyöt. – Kész is.
- Köszönöm. – mosolyodott el Bill, és felnézett a növényre a fejük felett. – Alig tudom kivárni, amíg Georg és Gustav egy időben besétál alá.
Tom elnevette magét, és tekintete találkozott ikertestvérével. Ekkor vette észre, hogy a fagyöngynek talán nem is kell mellőznie a csókolózó párok látványát addig, míg beállít a két G. – Hm… Bill.
- Hmm? – nézett rá Bill is. Tom elmosolyodott a látványától, Bill ugyanis mindenhol csillogott a díszektől és most úgy festett, mint egy sétáló karácsonyfa.
Tom felbökött fejével a gyöngyök irányába.
Bill körülbelül három másodpercig bámulhatta a növényt, majd Tomot, aztán újra a gyöngyöket, mire szeme végre visszatért Tom arcára. – Oh.
- Igen. – Tom nem tudott nem mosolyogni. Bill a lehető legártatlanabb őzike szemekkel nézett rá, amit életében látott.
- Ez azt jelenti, hogy, meg kell, hogy… - Bill nem fejezte be a mondatot, csak tett egy jelzésértékű mozdulatot a kezeivel.

- Nem tudom. Ez mindenkire vonatkozik, nem? Vagy csak azokra, akik nem családtagok? – Tom öntudatlanul közelebb lépett, szemei pedig lesodródtak ikertestvére puha ajkaira egy pillanatra.
- Nem tudom… mármint… - Bill ajkai kissé elnyíltak, és ő is tett egy lépést Tom felé, kezét pedig mellkasára simította. – Nem hiszem, hogy csak azokra.
- Mhm… - szabad kezével megfogta Bill derekát, és közelebb rántotta magához. Aztán Tom közelebb hajolt, és így az ajkaik is egyre csak közelítettek egymáshoz nagyon lassan. Végre találkoztak félúton, Tom nem volt képes másra, csak élvezni, hogy milyen jó érzés a sajátjain érezni Bill puha ajkait. Senki nem csókolta még Tomot úgy, mint most Bill. Az ajkaik mozogtak, de olyan szelíden.

Csak egyetlen csók volt, finoman mozogva, ajkak az ajkakon, de mikor Tom vissza húzódott, szemében igazi rajongás csillogott, és Bill arca is vörösen izzott.

- Nekünk el kéne… - kuncogott Bill és intett, hogy menjenek ki a fagyöngy alól. Tom elmosolyodott és bólintva kisétált a nappaliba. Hébe-hóba Billre sandított, aki csak mosolyogva figyelte őt és édesen elpirult mindig.

Mikor végre eljött a fadíszítés ideje, Tom csak a vágyat érezte, hogy újra a sajátján érezhesse Bill ajkait. A vicces pedig az volt, hogy még csak nem is igazán borult ki ezen. Amikor megcsókolta, Tom csak azt érezte, hogy ez egy újabb módja annak, hogy elmondja Billnek, mennyire szereti őt. Nem gondolkodott romantikusan erről, vagy ilyesmi, ő csak nagyon szerette.

- Rögzíted ezt a fa tetejére? – adta Tom kezére az aranyfüzér végét, míg ő eligazgatta kezében a tekercset.
Tom azt tette, amire kérte, és hamarosan oldalra döntött fejjel, nevetgélve nézte amint Bill a fa körül ugrándozik, hogy körbetekerje a dísszel. – Ez egy eredeti módja a szalag felrakásának.

Bill kuncogott, ahogy végzett a szalaggal, átugrándozott Tomhoz és kedvesen mosolygott rá. Bill lehajolt és felvett néhány szívecskét és egy angyalkát, ami menne a fára, mikor felállt Tom közel hajolt hozzá és lopott tőle egy gyors csókolt, közben pedig elvette a kezéből az angyalt aztán mosolyogva a fára akasztotta.

Tom kapott egy újabb csókot Billtől, mikor épp egy szívet aggatott a fára az angyalka mellé.

Aztán a fiúk végül csak összeborultak a kanapén, nem törődve azzal, hogy végtagjaik merre állnak.
- Fogalmam sem volt, hogy a dekorálás ilyen fárasztó lehet.
Tom nevetgélt Bill szavain és átkarolta ikre vállát. Nagyon szerette volna megcsókolni Billt… megint. Mégsem kellett megtennie. Bill csókolta meg őt.

- Hm… mit gondolsz, ez nem furcsa Tomi? – húzódott vissza még csukott szemekkel Bill, és Tom csak bágyadtan nézte a fiú nyelvét, ahol megnyalja az ajkait. Pár centire voltak egymástól. Tom még a kakaó illatát is érezte ikertestvére lélegzetében.
- Miről kéne azt gondolnom, hogy furcsa Bill? – Tom Bill nyakára simította a kezét, és lágyan húzta közelebb magához, míg végül Bill feladta és bemászott Tom ölébe. Úgy ölelte bátyját, mint egy követelőző cica.
- A csók. – motyogta Bill és orrával megsimította Tom arcát.
- Nem, neked igen? – kezei Bill hátát és derekát cirógatták, aztán végül a combján állapodott meg, és lágyan megszorította.
- Nem. – mosolyodott el Bill. Tom a bőrén érezte mosolyát. – Mármint, én is megcsókoltam anyukámat így mikor kicsi voltam. És te és én, nos, nem voltunk együtt, amikor fiatalok voltunk…
- Szóval ez most így fair. – fejezte be Tom Bill mondatát és magához szorította testvérét.
- Igen, ez szuper, nem? – Bill keze felsiklott Tom mellkasára, másik kezével pedig maga felé fordította Tom állát, hogy ajkaik újra találkozhassanak.
- Igen. – Tom szavai Bill száján suttogtak, a fiatalabb iker pedig újra megcsókolta.

Csak apró csókok voltak. Csak az ajkak finom mozgása egymáson. Nem volt nyelv, sem fogak, vagy bűnös piercingek. Csak csók.

Bill adott három puszit neki, aztán megérezte Tom ujjait az oldalán, aki halkan kuncogott. – Revans idő!

Bill a padlóra gurult, miközben testvére már szinte félholtra csiklandozta, ami Tom szerint viccesebb volt, mint azt elgondolta.
Bill nagyon csikis volt, és úgy vonaglott, sikoltozott és nevetett, mint egy őrült. Mikor Tom végül abbahagyta, mindketten lihegtek, végtagjaik összefonódtak és csillogó szemekkel néztek egymásra.

Amikor végül lefeküdtek aznap éjjel, ahelyett, hogy egy jó éjszakát ölelést kapott volta, Tom kapott egy jó éjt csókot. 






Talán ez is tetszeni fog

2 Comments

  1. Jujj hát ez nagyon jó lett szerintem nagyon ügyes vagy és alig várom a holnapi részt!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a dicséretet, nagyon kedves vagy! Igyekszem minél korábban hozni. :)

      Törlés